Home Gävleborg Sandviken: Frontalkrock på länsväg 302

Sandviken: Frontalkrock på länsväg 302

FOTO: ANDREAS BJÖRKLUND
FOTO: ANDREAS BJÖRKLUND

Vid klockan 18.50 på söndagskvällen larmades räddningstjänsten till en trafikolycka på länsväg 302 norr om Kungsgården. Det ska röra sig om två personbilar som har frontalkrockat mellan Ytterbyn och Kungsgården.

I olyckan ska sex personer vara inblandade varav en person sitter kvar i en av bilarna, oklart om någon person skadats i olyckan.

Uppdatering: 19.26, Per Olsson vid polisen i region mitt säger till Nyhetswebben att ingen person skadats allvarligt. Det verkar ha gått ganska bra. Enligt Trafikverket stängdes vägen av i båda riktningar under räddningsarbetet.

Previous articleGävle: Missing People söker försvunnen man i Forsbacka
Next articleGävle: Olja vid Fliskärsvarvet