FOTO: UTRYCKNING UPPSALA
Runt klockan sju på lördagsmorgonen larmades ett flertal polispatruller samt ambulans till en lägenhet belägen på Brynäs. Där har polisen via SOS alarm fått uppgift om ett eventuellt pågående våldsbrott. När polisen på plats går in i lägenheten anträffades en skadad person i lägenheten som förs till sjukhus för vård. I anslutning till bostaden kan även en person gripas som misstänkt för grov misshandel. Vid 12.45 meddelade åklagare i jour att man anhåller en person runt 20år dvs den person som greps på platsen. Han är på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel och grovt olaga hot uppger polisen. Nu kommer sedvanliga utredningsåtgärder att genomföras. Den misstänkte mannen och målsägande kommer att höras och en teknisk undersökning genomförs på brottsplatsen skriver polisen vidare på sin hemsida.