polis
Vid klockan 18.46 på måndagskvällen larmades polisen av ett vaktbolag om att ett villainbrott på Yrvädersgatan i Andersberg. Flera poliser söker igenom villan men gärningsmännen är borta. Man har tagit sig in i huset genom att plocka bort ett fönster från altanen. Oklart vad som stulits. Nästan samtidigt som inbrottet i Andersberg kommer ett nytt larm via ett vaktbolag. Även här har gärningsmännen plockat bort ett fönster, alltså samma tillvägagångsätt som i Andersberg. Trots att larmet gått hos vaktbolaget så uppger polisen att vaktbolaget inte har skickat väktare till adressen. Båda husen är avspärrade för teknisk undersökning och båda fallen är det oklart vad som stulits. Polis kommer att genomföra dörrknackning i områdena. Om någon har tips, ring polisen på telefon 11414, om ni ser ett vad ni tror kan vara ett pågående inbrott, RING 112!