Gästrike vatten meddelar att man har konstaterat en vattenläcka i Hille de senaste dagarna. Detta medför att man under tisdagen 7 januari kommer att stänga av vattentillförseln på några adresser under tiden klockan 09.00 – 16.00. Dem berörda adresserna är: Häckvägen 4, Norra Prästvägen 1 – 4, 6, 16 A – M. Sluttiden är ungefärlig och kan ändras. Förbered dig! Innan avstängningen kan du tappa upp vatten för att dricka och spola toaletten. När vattnet är avstängt Använd inte disk- eller tvättmaskiner under avstängningen. Se till att alla vattenkranar är stängda. Vatten finns att hämta vid adressen. Ta med eget kärl. När vattnet kommer tillbaka När vattnet kommer tillbaka kan det bubbla av luft och vara missfärgat. Det är inte farligt. Låt kallt vatten rinna ur flera kranar tills vattnet ser klart ut igen.