FOTO: FAZER
Fazer Konfektyr återkallar som försiktighetsåtgärd Karl Fazer Blåbärstryffelboxar. På grund av ett fel i produktbytet kan konfekten innehålla spår av hasselnöt. Produkten är dock säker att konsumera för dem som inte är allergiska mot nötter. Produkternas bäst före datum är: Karl Fazer Blåbärstryffel 270 g 23.8.2020 5.9.2020 25.9.2020 Hasselnöt ingår inte i ingredienslistan för Karl Fazer Blåbärstryffel. Eftersom det även tillverkas produkter som innehåller nötter på samma produktionslinje, har chokladboxen dock tilläggsmärkningen ”Kan innehålla nötter”. Det är Fazers främsta prioritet att konsumenterna kan lita på våra produkters höga kvalitet. Produkterna kan returneras till Fazer. Försändelsen är avgiftsfri (inget frimärke behövs). Vi kompenserar för inköpet och beklagar det inträffade. Kontaktuppgifter: Konsumenter som köpt den aktuella produkten Karl Fazer Blåbärstryffelbox 270g med bäst före datum enligt ovan kan returnera den till Fazer Konsumentkontakt: Fazer konsumentkontakt Kartåsgatan 3 A 531 40 Lidköping