polis
Det var på söndagsförmiddagen som en man som suttit anhållen misstänkt för narkotikabrott släpptes från polishuset i Sandviken. Dock var detta inget som den släppta mannen var nöjd med, han ville av något skäl tillbaka in igen bakom lås och bom. I samband med detta krossar mannen en ruta till arresten för att åter kunna ta sig in. Vad polisen berättat så släpptes mannen utan vare sig sin telefon eller skor som var tagna i beslag utan fick gå ut i häktets skor. Han har tidigare försökt spola ner häktets kläder i toaletten för att visa missnöje med att vara inlåst, som polisen säger att modet på häktets skor och kläder troligen inte passade mannen. Polis, arrestvakter och pepparspray gör att mannens planer går om intet. De nya misstankarna om skadegörelse och olaga intrång gör inte heller att mannens önskan om att bli inlåst på nytt uppfylls utan istället transporteras han till en busshållplats skriver polisen på sin hemsida.