Foto: Roger Nilsson Vid 8.30-tiden på onsdagsmorgonen larmades räddningstjänsten, ambulans och polis till en trafikolycka på Norra Strandgatan. Det var mittemot polishuset som en cyklist blev påkörd av en personbil. Cyklisten en kvinna runt 30år cirka föll till marken i samband med olyckan. Hon blödde från huvudet och hade smärtor i bröstet uppger räddningsledare Stefan Pöllä för Gävle News på platsen. I nuläget oklart hur allvarligt skadad kvinnan är. Uppdatering 8.28 Polisens presstalesperson Johan Tahlberg vid polisen i region mitt uppger för Gävle News att man inleder förundersökning. Misstanken gäller vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada men ingen person är misstänkt för brott i nuläget. Föraren av personbilen var nykter och har körkort tillägger Tahlberg vidare. Cyklisten har inte kunnat höras av polisen ännu. Uppdatering kommer