Foto: Daniel Sjöholm Vid klockan 5:40 fick räddningstjänsten larm om att det skulle brinna på en altan till ett hyreshus på Hammarvägen i Söderala. När räddningstjänsten anlände till platsen kunde man konstatera att det rörde sig om en omfattande brand och i stort sett hela vinden var redan övertänd. Räddningstjänsten inriktade sig på att utrymma samtliga lägenheter i den aktuella byggnaden. Det är i nuläget oklart om några personer kommit till skada. Ytterligare förstärkningar är på väg till platsen från bland annat deltidskåren i Söderhamn och räddningstjänsten i Bollnäs skriver Xnytt.se. Uppdatering: En person har anträffats avliden i en av lägenheterna uppger Mikael Hedström vid polisen i region mitt. Anhöriga är underrättade. Polisen utreder mordbrand och vi håller förhör uppger Hedström vidare.