Foto: Gävle News Det var strax innan klockan 08 på onsdagsmorgonen som räddningstjänsten och polisen larmades till en trafikolycka på på länsväg 303. Det var strax öster om Ockelbo när Vittersjö som en personbil med hästtransport kört av vägen. Enligt de första uppgifterna är släpet tomt. Just nu oklart om någon person har skadats i samband med olyckan. Räkna med begränsad framkomlighet under räddningstjänstens arbete på platsen. Uppdatering: Passageraren förd till sjukhus med ambulans. Oklart hur allvarligt skadad denna är. Föraren får medfölja till polishuset för en så kallad kroppsbesiktning, misstänks vara påverkad. Uppdatering 14.40 Föraren har anhållits av åklagare och misstänks för en rad brott. Vapenbrott (ett jaktvapen), brott mot knivlagen (ett svärd hittas i bilen), rattfylleri, vårdslöshet i trafik och narkotikabrott (innehav och bruk) skriver polisen på sin hemsida.