Igår och inatt har bilar brunnit på Sätra samt även Gavlehov. Flera personer har setts på parkeringen vid branden på Blåbärsvägen. När elden tog sig springer man snabbt därifrån. På Blåbergsvägen sattes en bil i brand och två bilar utsattes för försök till skadegörelse genom brand. Klockan 01.31 brann det åter en bil som stod parkerad ensam vid en parkering intill Gavlehovsvägen. Det finns inga misstänkta till brotten. Polisen prioriterar bränderna och går igenom de senaste bränderna i området. Det är strax under 10 bilar som har brunnit i Sätra sedan juni 2020. Erfarenheter från tidigare bränder är att det är tekniskbevisning eller tips som kan leda polisen till rätt gärningsmän säger polisen. Har man tips eller iakttagelser att lämna till polisen om bränderna, ringer man 114 14 eller mail är skriver Mikael Hedström vid polisen i region mitt.