polis
Strax efter klockan 4 på fredagsmorgonen larmades till en villa på Stålbokroken. Där har några män slagit in ett hallfönster varpå man snabbt tar åt sig bilnycklar. Med hjälp av nycklarna tar man en bil av ägaren, dem försökte även ta ytterligare en bil parkerad på platsen men hindras från detta. De kör därefter från platsen och den stulna bilen blir efterlyst. Bilägaren försöker köra efter tjuvarna med bilen som dem inte lyckades få med sig. Polisen undersökte alla möjliga flyktvägar tjuvarna skulle kunna tänkas ta. Strax före klockan sex på morgonen stoppades bilen med hjälp av spikmatta på E4 i höjd med Tre Ängar utanför Uppsala. I bilen fanns två män som försöker springa från polisen men detta lyckas så klart inte och de båda männen kan gripas. Båda männen är i 20-årsåldern uppger polisen i region mitt.