Satsningen på Sveriges bästa hockey fortsätter. C More har förlängt de exklusiva sändningsrättigheterna till SHL i ytterligare sex år, till och med 2030. – Vi är enormt stolta över förtroendet att förvalta Sveriges bästa och mest uppskattade liga i hela tio år till, säger Casten Almqvist, vd på TV4 Media.
Den svenska högstaligan i ishockey, SHL, rankas som en av världens bästa ligor. Nu fortsätter C More sin storsatsning på svensk hockey genom att förvärva exklusiva rättigheter till SHL i ytterligare sex år, till och med säsongen 2029/2030. Ett historiskt långt avtal som gör att samtliga matcher i grundserien och slutspelet från Sveriges bästa och mest populära liga kommer att visas på C More i nästan ett decennium framöver. – Vi är otroligt glada att förlänga samarbetet med C More och fortsätta bjuda på högklassig underhållning i såväl arena som tv-soffa. C More har varit en viktig partner för SHL och det är oerhört positivt att kunna förlänga avtalet ytterligare under dessa utmanande tider. Nu ser vi fram emot att tillsammans fortsätta utveckla SHL-upplevelsen, säger Jenny Silfverstrand, vd för SHL. Med det nya avtalet befäster C More sin starka hockeyposition i många år framöver genom att visa SHL till och med 2029/2030 och Hockeyallsvenskan till och med 2025/2026. – SHL är starkt förknippat med C More och det är i de här sammanhangen nästan svindlande att vi med ett så här långt avtal kan befästa vår position som svensk hockeys hemvist i ytterligare ett decennium. Genom detta avtal så fortsätter vi vårt unika partnerskap för att utveckla SHL-upplevelsen till internationell toppklass både på plats och genom skärmen, säger Casten Almqvist, vd på TV4 Media i ett pressmeddelande.