Det var vid 1.30-tiden natten till torsdagen som polis larmades om ett pågående inbrott i Järvsö. Precis när första polispatrull anländer till adressen så avviker en bil från platsen. Man gör ett försök att stoppa bilisten som då väljer att inte stanna utan kör vidare. Föraren försökte då preja en av polisbilarna men detta misslyckas. Vid Hybo får man stopp på bilisten och när poliserna kliver ur sin bil börjar föraren köra mot poliserna som då väljer att avlossa verkanseld mot bilens däck. Men föraren avviker än en gång och förföljandet fortsätter men kort därefter så lyckas polisen preja ner bilen i diket och föraren en kvinna i 30-årsåldern kan gripas. Hon misstänks för försök till mord alternativt försök till grov misshandel. Kvinnan är även misstänkt för grov olovlig körning, ringa narkotikabrott eget bruk och drograttfylleri uppger Tobias Ahlen vid polisen i region mitt.