FOTO: UTRYCKNING UPPSALA
Foto: Utryckning Uppsala Det var vid klockan 06 på lördagsmorgonen som räddningstjänsten, polispatruller och ambulans larmades om en explosion på Sala backe i Uppsala. Där har en handgranat kastats in i ett trapphus på adressen. Explosione som var kraftig fick flera att larma SOS ALARM. Man kan snabbt konstatera att det rör sig om en explosion orsakad av handgranaten. En förundersökning gällande allmänfarlig ödeläggelse har inletts och polisen har beslutat att spärra av området kring den här platsen uppger polisen. Ingen person uppges ha skadats i samband med händelsen säger polisen. Polisens bombgrupp har varit på plats för att säkra området. Polisen misstänker att explosionen kan vara riktad mot en polis. Polisen har upprättad en så kallad särskild händelse med anledning av det inträffade. Ingen person uppges vara gripen i nuläget. Foto: Utryckning Uppsala Foto: Utryckning Uppsala