FOTO: ROGER NILSSON
Måste passa på att påminna om att om nu sitter i tex en bil och ser blåljus och sirener bakom dig. Lämna Fri väg åt dem. Det kan vara en ambulans på väg till en av dina vänner, polis på väg för att undsätta en kvinna som blivit misshandlad eller en brandbil som är på väg till ditt hem. Använd alltid sunt förnuft – hur svårt kan det vara. (Jag Roger) Såg nåt riktigt bedrövligt idag på Kaserngatan på Söder. Ambulans på uppdrag, sirener påslagna, föraren visar tecken med blåljus och sirener att man behöver komma fram. Men hallå, i korsningen Kaserngatan och Södra Kopparslagargatan så står alla bilister som ett frågetecken!!!!!!?????? Denna ambulans kan ha varit på väg till en av dina vänner eller familjemedlemmar, kör ALLTID åt sidan så polis, ambulans eller räddningstjänsten kommer fram. Kan det vara så svårt???????