Det var vid 16-tiden på tisdagen som flera polispatruller larmades till Brynäs centrum. Där har ett bråk inträffat vid centrum mellan minst två personer. En person ska vara skadad och fördes med ambulans till sjukhus för vård. Oklart hur allvarligt skadad denne är. Det finns uppgifter från vittnen på platsen att en kniv ska ha förekommit men det är inget som polisen kan uttala sig om i nuläget. Polisen har just nu flera patruller i området och en stor del av Brynäs centrum är nu avspärrat. Ingen person uppges vara gripen i nuläget. Uppdatering: Polisen i region mitt uppger ikväll att man som hittades skadad misstänks ha blivit utsatt för ett mordförsök. Vid 18.30-tiden greps en man i 20-årsåldern, han är misstänkt för mord alternativt dråpförsök. Man utreder inledningsvis försök till mord alternativt dråp, detta kan dock ändrar under utredningen.