Foto: Läsarbild Vid klockan 9.54 på måndagsförmiddagen larmades flera polispatruller till Ica Maxi i Hemlingby. Där har personalen konfronterat en man som stoppat på sig elektronikproduketer. I samband med att personal ber att få titta mannens väska så blir mannen hotfull mot personalen och drar fram en kniv innan han lämnar platsen med ytterligare en man. Flera polispatruller deltar i sökandet efter mannen samtidigt som man håller vittnesförhör med kunder och personal. Lite senare grips två misstänkta på Vinddraget i Andersberg i samband med polisinsats, man hade även hund vid ingripandet enligt ett vittne som Gävle News talat med. Man har gjort flera beslag i samband med gripandet och polisen har burit ut flera påsar efter gripandet.
En förundersökning gällande rån i motvärnsfallet har inletts uppger Magnus Jansson Klarin vid polisen i region mitt. Foto: Läsarbild Foto: Läsarbild