Strax efter klockan sju på söndagsmorgonen larmades räddningstjänsten till en brand i en villa på Agövägen i Hudiksvall. Vid framkomst till platsen var den aktuella villan övertänd och räddningstjänsten fick rikta in sig på att förhindra branden från att sprida sig till intilliggande byggnader. Det finns inga konstaterade personskador men en person saknas och polisen försöker nu komma i kontakt med den personen. Polisen har inlett en förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet. Området kring villan kommer att spärras av och en teknisk undersökning kommer att genomföras så snart det är möjligt enligt Magnus Jansson Klarin, presstalesperson på polisen region mitt skriver Xnytt. Polisen meddelar senare på sin hemsida att man befarar att ägaren en man runt 90år har omkommit i branden. Polisen uppger också att branden kommer att utredas.