Foto: Utryckning Uppsala Det var tidigt på måndagsmorgonen som polis larmades om ett pågående inbrott i en motorcykelaffär i Sandviken. Efter inbrottet flyr tjuvarna från platsen och efter detta tar polisen upp ett efterföljande på bilen. I närheten av Storvik lämnar bilen på platsen och flyr från platsen. Efter att polisen hund nosat en stund anträffas en man som gömmer sig i en lada. Mannen blir sedan anhållen av åklagare uppger polisen. Senare vid 10-tiden skulle polisen kontrollera en bil på länsväg 282 vid Marielund utanför Uppsala. Dock väljer föraren fly från platsen men strax efter så voltar dem och skåpbilen hamnar på sidan på vägen. I samband med detta så stannar en annan bil vid den voltade skåpbilen och tre personer kan gripas som alla färdades i dem två fordonen. I skåpbilen anträffas två motorcyklar som man misstänker har stulits i Sandviken under morgonen. I samband med bärgningsarbetet är det helt stopp i trafiken i båda färdriktningarna uppger polisen i region mitt.
Foto: Utryckning Uppsala
Foto: Utryckning Uppsala
Foto: Utryckning Uppsala