Hem Gävle Gävle: Stora problem i trafiken efter olycka

Gävle: Stora problem i trafiken efter olycka

Foto: Läsarbild

Foto: Läsarbild

Det var vid klockan 4.20 på onsdagsmorgonen som räddningstjänsten och polisen larmades till en trafikolycka på Södra kungsvägen. Det var i rondellen mellan Cirkle K och Bavaria som en lastbil välte i rondellen.

Just nu är det helt stopp i trafiken på Södra kungsvägen i riktning mot Skutskär från rondellen vid McDonalds. Trafikanter som ska mot Skutskär, Bomhus eller mot E4 hänvisas att ta vägen via Skolgången – Utanvindsvägen och vidare ut mot Spängersleden.

Just pågår bärgning av lastbilen som ligger mot ett broräcke i rondellen.

Varken föraren eller dennes hund skadades i samband med olyckan uppger polisen i region mitt. Ingen misstanke om brott föreligger uppger Magnus Jansson Klarin vid polisen.