Foto: Andreas Björklund Det var vid 13-tiden på fredagen som räddningstjänsten larmades om en brand i Storvik. Det är på Majorsgatan som en lägenhet brinner. När räddningstjänsten anlände till platsen kunde man konstatera en fullt utvecklad brand i en av lägenheterna. Inre befäl vid Gästrike räddningstjänst Andreas Brändström uppger att man har enheter från Storvik, Sandviken och Hofors på platsen. Även Gävle har larmats till platsen. Just nu är det oklart om någon person har skadats i samband med branden säger Andreas Brändström. Uppdatering 15.03 Inre befäl vid Gästrike räddningstjänst Andreas Brändström uppger vid klockan 15 att man har branden under kontroll. Man har tre stationer på platsen. Det är ännu oklart om någon person har skadats i samband med branden. Fastigheten innehåller både bostäder och kommersiella lokaler säger Brändström.
Foto: Andreas Björklund
Foto: Andreas Björklund
Foto: Andreas Björklund