polis
Foto: Arkivbild Det var under söndagsmorgonen som polisen larmades till Los utanför Ljusdal. Där har en kvinna i 75-årsåldern försvunnit från sin bostad.  Hon ska ha setts senast runt 6.30 på morgonen uppger polisen. Polisen säger att kvinnan kan ofta vara klädd i flera jackor samtidigt och har ibland en tygmössa på sig. Signalement 164 cm lång Långt grått hår, förmodligen utsläppt Jeans Jacka i okänd färg Ev röd mönstrad fleecetröja Svarta havlånga stövlar Grå stickad mössa Flera polispatruller och helikopter söker just nu efter den försvunna kvinnan. Polisen i region Mitt kommer också att få hjälp av region Nord i form av fjällräddare säger Magnus Jansson Klarin vid polisen i region mitt. Anhöriga har godkänt att media får publicera bilden på kvinnan. Uppdatering: Kvinnan anträffad av Fjällräddningen vid liv, sökandet avslutat.