Det var vid klockan 23 på tisdagskvällen som ambulans och polis larmades Kustvägen i Sandarne. Där har en tonårig pojke anträffats svårt skadad i diket.

Pojken som är medvetslös förs med ambulans till sjukhus för vård, hans skador är så allvarliga att han enligt SVT Gävleborg förs vidare till Akademiska sjukhuset för vidare vård.

På platsen hittar polisen rester av bildelar och man misstänker därför att det rör sig om en smitningsolycka. Anmälan om grovt vållande till kroppsskada, smitning från trafikolycka samt vårdslöshet i trafik.

I nuläget finns ingen misstänkt och polisen är väldigt angelägna om tips och iakttagelser från allmänheten. Pojken anträffades intill Kustvägen vid 23-tiden, men polisen är angelägna om iakttagelse gjorda både innan och efter den aktuella tiden. 

Har du gjort iakttagelser som du tror kan kopplas till den misstänkta olyckan, ring polisen snarast på 114 14.