Det var vid klockan 20.37 på fredagskvällen som räddningstjänsten larmades om en trafikolycka på Skolgången i Hemsta. Det var på parkeringen mellan Höganäs och McDonalds som en ung person blivit påkörd av en personbil. Enligt de första uppgifterna ska det röra sig om en EPA-traktor, detta är dock ingen uppgift som är bekräftad av polisen. Personen var fastklämd under bilen och fick hjälpas loss av räddningstjänsten för att föras till sjukhus för vård, oklart hur allvarligt skadad denne är i nuläget. En förundersökning gällande grov vårdslöshet i trafik samt grovt vållande till kroppsskada är inledd. Polisen genomför nu diverse utredningsåtgärder. I övrigt lämnas inga fler uppgifter under natten säger Daniel Ågren som är presstalesperson vid polisen i region mitt. Artikeln kan komma att uppdateras